У Христинівці затримали продавця амфетаміну

У Христинівці затримали продавця амфетаміну

Торговця амфетаміном затримали відповідно до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження, особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 307 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікацій ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшла інформація, що на території Христинівки 23-річний чоловік займається збутом амфетаміну. Працівники поліції під час санкціонованого обшуку гаража підозрюваного виявили під матрацом дивана, розфасований в пакетики по 0,5 грамів амфетамін.

Проводячи огляд затриманого, поліцейські вилучили ще один пакунок, всередині якого були ще 5 грамів амфетаміну. Пояснення щодо походження виявлених наркотиків хлопець надавати відмовився. Пакунки вилучені та направлені на проведення експертизи.

Наразі Уманський відділ поліції оголосив зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Його затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За розповсюдження наркотиків чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x