У Кам’янці представили голову РДА

У Кам’янці представили голову РДА

Сьогодні 6 вересня 2017 року перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль представив активу Кам’янського району призначеного голову Кам’янської райдержадміністрації Солошенка Богдана Миколайовича. Віталій Володимирович зачитав розпорядження Президента України Петра Порошенка від 1 вересня 2017 року №171/2017-рп, яким Богдана Миколайовича призначено головою райдержадміністрації та побажав новому очільнику району успіхів у роботі.

Новопризначений голова райдержадміністрації висловив вдячність Президенту України, обласному керівництву за виявлену довіру та запевнив присутніх, що повністю усвідомлює відповідальність, знає проблеми району, над чим необхідно працювати в першу чергу щодо вирішення соціально-економічних проблем, надіється на тісну співпрацю з керівниками підприємств, установ та організацій, органами місцевого самоврядування, районною радою, бо тільки разом можна досягти необхідних результатів.

Довідково:

Богдан Миколайович Солошенко народився у Кам’янському районі с. Косарі у 1986 році. Має вищу освіту, у 2007 році закінчив Черкаський технологічний університет, фінанси, магістр з економіки і підприємництва

Свою трудову діяльність розпочав у 2005 році .

З травня 2015 року займав посаду першого заступника голови Кам’янської райдержадміністрації.

Одружений. Має доньку.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x