На фіналі «Олімпійського лелеченяти» Черкащину представляє Руська Поляна

На фіналі «Олімпійського лелеченяти» Черкащину представляє Руська Поляна

Усьоме Національний олімпійський комітет організовує масштабний спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя»-«Olympic Moves». Всеукраїнський фінал стартував на базі Міжнародного дитячого центру «Артек» у Пущі Водиці. Участь у змаганнях беруть 300 фіналістів із 25 регіонів України. Черкащину представляє команда Руськополянської загальноосвітньої школи № 2. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

До складу команди увійшли 12 найспортивніших і найактивніших учнів та 2 педагогів, зокрема вчитель фізичної культури Юрій Холодницький, педагог-організатор Наталія Шапран та юний лідер команди Альона Трачук, майстер спорту України із гімнастики спортивної.

Перше змагальне випробування – «Презентація команд». «Юні лелеченята» також змагатимуться у волейбол, олімпійській вікторині та спортивній естафеті. Нагадаємо, минулого року команда Черкаського колегіуму «Берегиня» здобула перемогу в змаганнях і здобула путівки в табір «Артек», де влітку діти й відпочивали.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x