У Черкасах відгримів Ярмарок спорту (фото, відео)

У Черкасах відгримів Ярмарок спорту (фото, відео)

Цими вихідними спортсмени усієї країни відзначали професійне свято – День фізичної культури та спорту України. На території КП «Центральний стадіон» міста Черкаси відбулось масштабне традиційне спортивне свято – Ярмарок спорту. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Спортивне свято було започатковане у 2012 році, нині проводиться щороку.

У Черкасах відгримів Ярмарок спорту (фото, відео)

Цьогоріч участь у спортивно-масовому заході взяли дитячо-юнацькі спортивні школи міста та області, комунальні підприємства галузі спорту, фізкультурно-спортивні товариства, технікуми, університети та федерації з видів спорту. Загалом на території стадіону працювали понад 30 спортивних майданчиків, на кожному з яких відбувались показові виступи та майстер-класи з різних видів спорту.

Урочистій церемонії відкриття «Ярмарку спорту» передував парад спортивних закладів. Учасників ходи вітали: міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко, перший заступник голови ВНОК України у Черкаській області Антон Скачков, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ольга Сисоєва та директор КП «Центральний стадіон» Юрій Гончаров.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x