Черкаських лісівників урочисто привітали з професійним святом

Черкаських лісівників урочисто привітали з професійним святом

15 вересня відбулися урочистості з нагоди Дня працівника лісу. На заході були присутні голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль, керівник секретаріату Черкаської обласної ради Василь Мовчан. Нагороди і відзнаки від чиновників отримали лісівники Черкащини, а їхнього керівника – Олександра Дзюбенка – удостоєно відзнаки Президента. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Черкаських лісівників урочисто привітали з професійним святом

Разом з начальником Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександром Дзюбенком почесні гості привітали лісівників Черкащини та вручили працівникам нагороди, відзнаки, грамоти з нагоди професійного свята.

Олександра Дзюбенка нагородили відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції». Нагороду вручили голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко та перший заступник голови Черкаської ОДА.

Головний лісівник Черкащини також отримав від керівництва області Почесну відзнаку «Холодний Яр». Як зазначив Юрій Ткаченко, ця нагорода – за велику роботу, яку робить обласне управління лісового та мисливського господарства в частині національно-патріотичного виховання молоді і підтримки усіх фестивалів, конкурсів, зльотів, що відбуваються на території Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x