На Черкащині говорили про розбудову ЦНАПів

На Черкащині говорили про розбудову ЦНАПів

Найактуальніші питання щодо стану справ у сфері адміністративних послуг та діяльності ЦНАП, перспективи у цій сфері обговорили в області на тематичному семінарі «Розбудова ЦНАП, як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг». Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Його провели Департамент регіонального розвитку облдержадміністрації спільно з Центром політико-правових реформ (м. Київ), Центром досліджень місцевого самоврядування (м. Львів) за фінансової підтримки представництва Фонду Ф. Наумана в Україні.
У заході взяли участь керівники та адміністратори центрів надання адміністративних послуг районних державних адміністрацій, міст обласного підпорядкування та об’єднаних територіальних громад. Загалом відвідали навчання 50 учасників.
Спікери ознайомили учасників з діяльністю ЦНАП м. Луцька та поділилися досвідом з вирішення проблем взаємовідносин з територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влад, а також представили досвід створення ЦНАП у ОТГ по Україні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x