Черкаська поліція затримала двох злодіїв

Черкаська поліція затримала двох злодіїв

Ними виявилися раніше судимі 32-річний черкащанин та 35 річний житель Черкаського району. Їх затримали з викраденим майном. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

В другій половині дня до чергової частини Черкаського відділу поліції звернулась 66-річна жителька міста та повідомила про крадіжку. Потерпіла розповіла поліцейським, що вікно до її нежилого домоволодіння розбили, а з приміщення викрали сковорідку і телевізор. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Свідки бачили двох невідомих, що крутилися біля будинку потерпілої. За отриманим описом підозрюваних знайшли на вулиці в місті. У одного із них в руках був викрадений телевізор, який, за їх словами, вони планували продати. Викрадену сковорідку здали до найближчого до місця крадіжки пункту прийому брухту.

Речові докази вилучено. Чоловіків затримано згідно статті 208 КПК України. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x