На святковому концерті вітали освітян Канева

На святковому концерті вітали освітян Канева

Традиційно в першу неділю жовтня освітяни відзначають своє професійне свято – День працівників освіти або День учителя, який цьогоріч припадає на 1 жовтня. Канівських представників галузі, що сіє нове, добре і прекрасне, вітали у вівторок, 26 вересня ц.р. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міськради.

Урочисті заходи з нагоди свята проходили в міському будинку культури, де зібралися педагоги міських і районних навчальних закладів. Вітали вчителів і працівників освіти заступник Канівського міського Наталія Матінова, заступник голови Канівської РДА Тетяна Жівотова, голова Канівської організації профспілки працівників освіти і науки України Іван Попенко.

На святковому концерті вітали освітян Канева

– Напередодні вашого професійного свята хочу подякувати вам за вашу кропітку працю, за ваш неспокій, за бажання рухатися вперед, творчий підхід і готовність до інновацій. Впевнена в тому, що більшість із вас, хто обрав цю сферу діяльності, прийшли в галузь освіти за покликом своєї душі. Свідченням цьому є незмінно високий стабільний рівень наших навчальних закладів на рівні Черкаської області і досягнення ваших учнів і вихованців, – сказала у вітальному слові Н.Матінова.

Освітянам, які протягом року відзначилися найкращими здобутками та заслугами, представники влади вручили грамоти і квіти.

Утім, найбільший подарунок чекав винуватців свята попереду, адже саме для них цього дня до Канева завітали артисти із Черкаської обласної філармонії. Яскравий концерт із українськими піснями, живою музикою та майстерним виконанням байок подарували ансамбль народної пісні «Росава», тріо бандуристок «Вербена» і голова Черкаська обласної організації національної спілки письменників України Володимир Ткаченко. А насамперед гості з Черкас подарували канівським освітянам відчуття справжнього свята.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x