У жителя Звенигородщини вилучили зброю і наркотики

У жителя Звенигородщини вилучили зброю і наркотики

У 46-річного раніше судимого жителя одного із сіл Звенигородського району правоохоронці виявили зброю, набої різного калібру та марихуану. Вилучені речові докази направлено на проведення відповідних експертиз. Відкрито ряд кримінальних проваджень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників поліції Звенигородського відділу надійшла інформація про чоловіка, який зберігає зброю. Підозрюваною особою виявився раніше судимий 46-річний житель одного із сіл району. Під час обшуку в його домоволодінні правоохоронці виявили пістолет з явними ознаками переробки, 39 патронів до малокаліберної зброї та 150 грамів готової для вживання марихуани. Від будь-яких пояснень чоловік відмовився, лише додав, що віднедавна вживає наркотики.

Речові докази вилучені та направлені на відповідні експертизи. За даним фатом відкрито ряд кримінальних проваджень за ознаками частин 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x