Мюзикл для всієї родини «Ти особливий»

Мюзикл для всієї родини «Ти особливий»

Команда творців популярних дитячих мюзиклів «Дзеркало», «Свято неслухняності», «В ніч на 32-е грудня» запропонувала дітям і батькам неймовірно захоплюючий, пізнавальний і, звичайно ж, розважальний спектакль за мотивами оповідань всесвітньо відомого письменника Макса Лукадо.

Унікальність цього театрального проекту полягає в тому, що артистами, виконують всі ролі, співаючими всі пісні і танцювали всі хореографічні номери, є лише діти, а авторами і постановниками вистави – досвідчені професіонали, які брали участь у великих творчих проектах в різних містах України і за її межами.

На сцені тільки діти. Це учасники відомого українського дитячого колективу – за свою історію лауреата 327 міжнародних і національних конкурсів, тільки за останні три роки володаря 24 Гран-прі або головних призових місць на 17 фестивалях – народного художнього колективу ансамблю танцю «Щасливе дитинство» (м. Харків). Але діти, які беруть участь у виставі, це не прості учасники цього видатного колективу, це його солісти, освоїли досконало не тільки дитячу хореографію, але і володіють даром і майстерністю у сфері естрадного вокалу та акторської гри.

За лаштунками дорослі! Це команда досвідчених талановитих професіоналів, які вклали у дітей свою майстерність: сценічна версія розроблена харків\’янами заслуженим працівником культури України І. Галенко (керівник проекту) і М. Дрегановой (автор віршів і текстів), режисер-постановник – А. Євдокимова (м. Ужгород), композитори – А. Шух (м. Донецьк) і А. Новіков (м. Харків), балетмейстери-постановники – Т. Гріненко, А. Цомая, В. Слєпцова, художник-сценограф Н. Насибуліна, дизайнер по костюмах М. Моісеєнко, постановник вокальних номерів Е. Яхно і багато інші: аранжувальники, звукорежисери, костюмери, гримери, художники по світлу, бутафори, оператори та відео-інженери.

7 особливостей мюзиклу \”Ти особливий\”:

панорамний відео-екран розміром з трьох-поверховий трьох-під\’їздний будинок;
спецефекти лазерних і світло-динамічних установок;
дія вистави цікава і для дітей, і для дорослих;
танці різних стилів у виконанні переможців багатьох фестивалів;
музика та пісні талановитих композиторів у сучасному аранжуванні;
костюми від креативних дизайнерів;
захоплюючий сюжет про пригоди незвичайних чоловічків.

Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (093) 295-70-01.

А також в касі «Бюро Добрих послуг», в Будинку торгівлі, 1 поверх, тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.
Дата: 10 листопада 2017, 17:00
Де: ПК «Дружба народів», м. Черкаси, бульв. Шевченка, 249

Деталі: за тел.: (0472) 56-01-19
Ціна – від 60 до 220 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x