Урок безпеки для черкаських гімназистів провели рятувальники

Урок безпеки для черкаських гімназистів провели рятувальники

17 жовтня співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області з профілактичною програмою завітали до гімназії №9 міста Черкаси. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На початку зустрічі інспектори ДСНС нагадали дітям основні правила безпеки, які допоможуть уникнути небезпек осінньо-зимового періоду. Зокрема, фахівці Служби порятунку наголосили на безпечному користуванні електричними та газовими приладами, а також сірниками та запальничками. Учні переглянули повчальні відеоролики на пожежну тематику та отримали від співробітників ДСНС інформаційні листівки.

Далі, за традицією, рятувальники, які заздалегідь розгорнули на шкільному майданчику рятувальне обладнання, ознайомили дітей з пожежною технікою, бойовим спорядженням та рятувальними інструментами. Хлопчики та дівчатка із захопленням слухали бійців ДСНС, ставили багато запитань про роботу вогнеборців. Найактивніші та найсміливіші спробували себе у ролі рятувальника – приміряли бойовий одяг, спробували розрізати метал за допомогою гідравлічних ножиць та загасили умовну пожежу.

Такі зустрічі дітей та співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій позитивно та корисно впливають на розвиток та виховання юного покоління та допомагають уникнути дітям безліч небезпек у майбутньому.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x