«День безпеки» у канівській школі зібрав дітей, батьків, учителів і рятувальників

«День безпеки» у канівській школі зібрав дітей, батьків, учителів і рятувальників

Щоб навчити дітей, як діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 26 жовтня у рамках Тижня безпеки життєдіяльності в Канівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 відбувся «День безпеки». До проведення акції, окрім колективу школи і рятувальників, долучилися і батьки школярів, які допомагали діткам під час цікавих конкурсів та вікторин. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

У програмі заходу рятувальники поєднали і навчальний момент, і цікаві розваги, адже, відомо, що найкраще діти засвоюють навчальний матеріал саме в ігровій формі. Свої знання пожежної безпеки, відповідальне ставлення діти демонстрували у конкурсах.

Співробітники ДСНС разом із малечею нагадали всім присутнім про основні правила пожежної безпеки в побуті та інші правила безпеки життєдіяльності. Також рятувальники нагадали малечі номери телефону, за якими необхідно телефонувати у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Під час спортивної частини заходу дві дитячі команди – «Вогнеборці» та «Рятувальники» – змагалися у конкурсах на пожежну та рятувальну тематику.

Наприкінці заходу слово взяли рятувальники: вони подякували педагогам та школярам за активну участь у заході та нагородили грамотами дві рівні по силах команди. Крім того, всі охочі мали змогу роздивитися дитячі малюнки, що були підготовлені для цього свята.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x