Психологів Черкащини вчать надавати соціально-психологічну підтримку АТОвцям

Психологів Черкащини вчать надавати соціально-психологічну підтримку АТОвцям

Регіональний психологічний кризовий центр Фундації «Паритет», що займається соціальною адаптацією воїнів АТО, проводить навчання для психологів Черкаської області. Навчання відбувається на базі Черкаського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у рамках проекту «Організація мережі психологічної допомоги воїнам АТО та членам їх родин в районних центрах в Черкаській області» за підтримки обласної державної адміністрації. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

Тренінг-семінар розрахований на психологів, які за своїми функційними обов’язками або на громадських засадах взаємодіють із учасниками АТО та членами їхніх родин. Серед питань, що винесені для обговорення, – окреслення переліку проблем щодо виявлення ознак посттравматичного стресового розладу; надання практичних рекомендації щодо алгоритму дій при виявленні посттравматичного стресового синдрому; відпрацювання технологій роботи із залежностями; керування агресивною поведінкою; тренування навичок вивченого оптимізму та моделювання бажаного майбутнього та ін.

Ведучі тренінгу – психологи-консультанти Регіонального психологічного кризового центру Фундації «Паритет» м. Черкаси: Озерянський Ігор, Козлова Наталія, Гаврилюк Людмила.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x