Концерт рок-оркестру «Наоні»

Концерт рок-оркестру «Наоні»

Музика повинна «зачепити» струни душі і викликати емоцію. А коли грає оркестр, то його виконання викликає цілу палітру почуттів. Адже кожен музикант додає щось особисте, але так, щоб злитися воєдино з гармонійним і струнким загальним звучанням.

Наоні дбайливо ставляться до національної спадщини України, але при цьому пишуть і авторські композиції, близькі сучасній аудиторії. Їх відрізняють колоритна традиція усіх регіонів країни, ретельно продумані обробки і сміливі аранжування.

Кожен виконавець колективу – професіонал, що володіє декількома інструментами. Всього Наоні використовують у своїх виступах більше 60 видів унікальних народних інструментів з усіх куточків України.

Недавній виступ оркестру на Євробаченні з групою ONUKA продемонструвало неповторність і самобутність Наоні. Зустріч двох музичних всесвітів вразила як українських, так і іноземних глядачів.

Вам досі складно уявити звучання народної пісні в манері джазових ансамблів Діскіленд або ритмі бразильської музики боса-нова? Приходьте на концерт Наоні і ви здивуєтеся, наскільки органічно і заворожуюче це звучить в їх виконанні!

Дата: 9 грудня 2017, 19:00
Де: ПК «Дружба Народів», бул. Шевченка, 249
Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (093) 295-70-01.

А також в касі «Бюро Добрих Послуг» (Будинок торгівлі, 1 поверх) і за тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x