Черкащани здобули три призові місця чемпіонату України з боксу

Черкащани здобули три призові місця чемпіонату України з боксу

Історичний успіх боксерів із Черкащини на чемпіонаті України серед чоловіків! За підсумками змагань боксери Черкащини Мирослав Гончар та Євген Овсянніков отримали срібні нагороди турніру, а Євген Мазур посів третє місце. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

«Я вважаю, що хлопці відпрацювали на всі 100 %. Але потрібно далі рухатися у цьому ж напрямку, більше працювати над собою. Переконаний, що їхні головні перемоги ще попереду! Окремо відзначу колосальну роботу, яку провели зі спортсменами тренери збірної Черкаської області – Андрій Мальований та Віктор Петриченко. Вогонь в очах боксерів, швидкість у прийнятті рішень, результат – це заслуга наших тренерів.

Також дякую керівництву Федерації боксу Львівської області, зокрема президенту Олександру Павелецю (що є також першим віце-президентом ФБУ) та колишньому професійному боксеру, чемпіону світу за версією WBA Андрій Котельнику за прекрасно організовані змагання. У Львові дійсно відбулося видовищне та захоплююче свято боксу, яке ми ще не скоро забудемо», – пише у себе на ФБ-сторінці очільник обласної федерації боксу Сергій Тищенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x