Трагічно пішов із життя видатний черкаський тренер

Трагічно пішов із життя видатний черкаський тренер

24 листопада 2017 року у віці 52 роки трагічно загинув президент спортивного клубу кіокушинкай карате «Ояма», володар третього дану чорного пояса – Ігнатенко Сергій Євгенович. Сергій Євгенович відомий далеко за межами України. Тривалий час він тренував працівників спеціальних підрозділів та спецслужб. Його учні неодноразово відмічались при виконанні важливих та небезпечних операцій, у тому числі в зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Завдячуючи навикам, отриманим від тренера, багатьом його учням вони врятували життя.

У житті кожного спортсмена є людина, яка розділяє його досягнення і переживає невдачі нарівні з батьками. Ведучи його до заповітної мети, не рахуючись з особистим часом і емоційними витратами. Це людина, яка стала прикладом для наслідування і життєвим наставником. Це «наш» тренер – «СЕНСЕЙ». Ми дуже горді, що займались під його керівництвом. Він навчав нас, щоб стали найкращими, не здавалися перед труднощами, ставили перед собою високі цілі й уміли досягати їх. Він вклав у нас свою душу і завжди у нього був час для нас. Доказом цього є численні перемоги вихованців у міжнародних та всеукраїнських змаганнях.
У ці сповненні тугою і сумом від непоправної втрати скорботні дні від вдячних учнів, друзів, висловлюємо щире співчуття рідним та близьким покійного. Світлий добрий спомин про шанованого тренера, вірного товариша та друга назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав, любив та поважав.

Прощання з Сергієм Євгеновичем Ігнатенком відбудеться у вівторок 28 листопада. Відспівування померлого проводитиметься в 14.00 за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, 202. Поховання о 15.00 годині на першому кладовищі міста Черкаси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x