У Черкасах втретє пройшов всеукраїнський турнір пам’яті Павла Орла

У Черкасах втретє пройшов всеукраїнський турнір пам’яті Павла Орла

З 24 по 26 листопада втретє в Черкасах провели турнір пам’яті родоначальника українського кікбоксингу Павла Опанасовича Орла, який пішов із життя 14 листопада 2014 року на 76-му році життя. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

У цьому році змагання всеукраїнського масштабу зібрали під одним дахом обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву Черкаської обласної ради представників 21 клубу з восьми регіонів: Дніпропетровської, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Хмельницької, Черкаської областей і міста Києва.

У Черкасах втретє пройшов всеукраїнський турнір пам’яті Павла Орла Своїми враженням від турніру, присвяченого її наставнику, поділилася президент Федерації кікбоксингу України WAKO Ольга Павленко:
«Приїхали насправді ті, хто його пам’ятав і любив. Цьогоріч турнір був класний. Учні Павла Опанасовича підготували безліч подарунків, серед яких значки, кубки і навіть мобільні телефони. Діти були у захваті. Нагородили всіх. Ніхто не залишився ображеним. Все вийшло круто!»

У 2017 році кращим клубом за кількістю золотих нагород став «Захист» (Кіровоградщина). На рахунку його вихованців 8 перших місць.

Проте найбільшу кількість медалей вибороли господарі – Черкаський клуб «Вулкан», в скарбничці якого 18 відзнак, серед яких третина найвищого ґатунку. Зауважимо, що минулоріч кікбоксери клубів «Вулкану» й «Захисту» посіли 3-тє і 5-те місця відповідно у клубному рейтингу. Тоді перші два місця були за київською «Перспективою» та рівненським «Будоканом».

У заліку областей знову беззаперечним лідером стала Черкаська область. На відміну від попереднього розіграшу турніру вшанування пам’яті Павла Опанасовича Орла, коли другу й третю позиції посіли представники Запорізького та Донецького регіону, в цьому році ці місця відповідно розподілили між собою збірні Кіровоградщини та Дніпропетровщини.

На цьому змагальний рік вітчизняного кікбоксингу WAKO не закінчується. У грудні очікуються кілька значних подій, серед яких матч-реванш з К-1 серед професіоналів між Україною та Польщею, Кубок України з кікбоксингу WAKO, а також відкритий всеукраїнський турнір з кікбоксингу «Wizard Open 2017».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x