Юні черкаські артисти отримали нагороди престижного конкурсу-фестивалю

Юні черкаські артисти отримали нагороди престижного конкурсу-фестивалю

2–3 грудня в Київському «Центрі культури та мистецтв Дніпровського району» відбувся Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Profest» при сприянні Міністерства культури України, Управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Дніпровського району міста Києва. Гідно Черкащину представили учні Черкаської ДМШ № 2. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Ці 2 дні пройшли в атмосфері незабутнього творчого свята для підростаючого покоління країн ближнього і далекого зарубіжжя та були справжнім феєрверком талантів, радості та щирих емоцій!

У конкурсантів була можливість ознайомитись зі зразками мистецтва національної культури України та культурних традицій народів різних країн світу. Фестиваль підтвердив, що Україна багата талановитими дітьми і молоддю!

Демонстрували свої творчі здібності понад 300 творчих обдарувань, близько 100 учасників сольно та у складі колективів, інструментальному, хореографічному, вокальному жанрах, художньому слові та образотворчому мистецтві. Учасники конкурсу виборювали призові місця, змагалися за спеціальні номінації та призи і були нагороджені іменними конкурсними дипломами, медалями та кубками.

У складі журі були відомі артисти, викладачі ВНЗ, керівники творчих колективів, діячі культури та мистецтв.

Вітаємо учасників із заслуженою перемогою, які своїми виступами просто підкорили журі та публіку!

Диплом лауреата Iступеня – Головатюк Юлія (викл. Погасій Н.І.)
Диплом лауреата Iступеня – Панченко Іван (викл. Рудніченко А.М.)
концертмейстер Панченко О.А.
Диплом лауреата II ступеня – Петрова Катерина (викл. Головатюк Л.В.)
концертмейстер Яковенко В.П.
Диплом лауреата IIступеня – Цибулько Олександра (викл. Яковенко В.П.)
Диплом лауреата IIступеня – Волчановська Ксенія (викл. Волчановська В.Д.)
Диплом лауреата IIступеня – Філіпова Анна (викл. Панченко О.А.)
Диплом лауреата III ступеня– Приз Анна (викл.Тімченко Г.О.)
Диплом лауреата III ступеня – Фортепіанний ансамбль у складі: Зайцевої Аліни (викл. Панченко О.А.) та Радюкової Анастасії (викл.Яковенко В.П.)

Організатори фестивалю висловили свою вдячність вчителям за високий професійний рівень підготовки учасників, цікаву та різнопланову програму, за вагомий внесок у розвиток естетичного виховання підростаючого покоління.

Професійну майстерність викладачів Черкаської ДМШ № 2 відзначила начальниця Київського управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Шуригайло Оксана Іванівна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x