На сесії прозвітував голова Чигиринської райради

На сесії прозвітував голова Чигиринської райради

5 грудня 2017 року голова районної ради Валентина Алєксєєвець провела чергову 22 сесію районної ради.
На початку присутні вшанували пам\’ять патріотів України, які віддали своє життя за європейський вибір, незалежність, за свободу та територіальну цілісність України, хвилиною мовчання.

Потім Валентина Алєксєєвець спільно з головою райдержадміністрації Володимиром Клименком з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтерів нагородили Почесними грамотами Черкаської обласної ради та грамотами Чигиринської районної ради волонтерів Чигиринщини. Серед нагороджених педагогічні та учнівські колективи шкіл району, духовенство, підприємці та працівники соціальної сфери. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Також із нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні було нагороджено Грамотами Черкаської обласної ради та грамотами Чигиринської районної ради найактивніших депутатів районної ради, депутатів обласної ради Сергія Гуру та Павла Захарцева, голів Трушівської та Галаганівської сільських рад та колектив Головківської сільської ради.

Після цього депутати перейшли до розгляду питань порядку денного і першим питанням заслухали звіт голови районної ради Валентини Алєксєєвець про свою діяльність за період з листопада 2016 по листопад 2017 року

Потім вони заслухали звіт щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчим апаратом районної ради у 2017 році та затвердили план роботи районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.

Серед наступних питань – затверджено районну Програму інформатизації сфери охорони здоров’я Чигиринського району на 2017−2020 роки, внесено зміни до ряду програм, а саме: вдосконалення роботи органів виконавчої влади у Чигиринському районі на 2016−2017 роки; реформування системи надання адміністративних послуг у Чигиринському районі на 2016−2020 роки; районної комплексної програми «Турбота» та доповнення до районної програми розвитку рибного господарства на 2017−2020 роки.

Заслухано також інформацію начальника відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимира Щербини про хід виконання районної Програми розвитку галузі молочного скотарства Чигиринського району на 2011−2020 роки.

Депутати районної ради розглянули та підтримали проект рішення щодо внесення змін до районного бюджету на 2017 рік, з якими їх ознайомив начальник фінансового управління райдержадміністрації Володимир Федченко.

У ході подальшої роботи народні обранці затвердили технічну документацію з грошової оцінки земельних ділянок, Порядок призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів спільної власності територіальних громад сіл та міста Чигиринського району, висновок про вартість майна районної комунальної власності та прийняли низку рішень, що стосуються управління майном районної комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x