Працівників місцевого самоврядування вітали на Шполянщині

Працівників місцевого самоврядування вітали на Шполянщині

Працівники органів місцевого самоврядування – це ті люди, від яких щоденно залежить життя міста, села чи району. Тож тих, хто працює за покликанням серця привітали 7 грудня 2017 року з професійним святом.
У залі засідань районної ради відбулись урочистості, в яких узяли участь депутати районної ради, сільські голови, секретарі сільських рад, ветерани органів місцевого самоврядування, працівники виконавчого апарату районної державної адміністрації та інші. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Після своєрідного пісенного епіграфу свята – виступу директора Сигнаївської дитячої музичної школи імені Івана Шульги – Ірини Підмогильної, яка виконала пісню «Моя країна» – присутніх привітав перший заступник голови Шполянської райдержадміністрації Юрій Козоріз. Окрім того, посадовець виконав відповідальну і почесну місію: вручив «Відзнаки за заслуги в професійній діяльності» сільському голові Лебедина – Олексію Рудасу, голові села Лип’янка – Сергію Іщенку та Тетяні Діденко – сільському голові села Веселий Кут.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, зразкове виконання посадових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування почесні грамоти районної державної адміністрації, іменні годинники та подарунки були вручені тим, хто наполегливо і добросовісно ставиться до виконання своїх обов’язків, оправдовуючи довіру виборців, працюючи в ім’я розвитку України. Серед нагороджених: Тетяна Кравченко − секретар виконкому сільської ради с. Мар’янівка, Надія Кишінько − секретар виконкому сільської ради с. Надточаївка, Любов Броварська – секретар Матусівської об”єднаної сільської територіальної громади, Наталія Колісник – сільський голова с. Капустине.

Також під час урочистостей слова привітань звучали і від заступника голови районної державної адміністрації, голови профспілки Шполянського райкому профспілки працівників державних установ – Ольги Шпиці.
По завершенню виступу Ольга Іванівна вручила почесні грамоти обкому профспілки працівників державних установ – секретарю сільської ради с. Терешки – Наталії Скляр, голові с. Надточаївка – Миколі Шевченку та подяки Шполянського райкому профспілки і грошові премії за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, активну профспілкову роботу та з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні касиру-рахівнику Іскрянської сільської ради – Зінаїді Різник, Тамарі Кушнір − касиру-рахівнику Надточаївської сільської ради та Валентині Шульзі − головному бухгалтеру районної ради.

Привітав працівників органів місцевого самоврядування і голова районної організації ветеранів війни і праці Володимир Пустовіт та вручив голові районної ради Олександру Кузубу і всьому депутатському корпусу районної ради подяку ветеранської організації за сприяння у вирішенні всіх актуальних для людей поважного віку, питань.
Святковий настрій учасникам урочистого зібрання створювали найкращі народні аматори та художні колективи району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x