В Умані відбувся ярмарок вакансій «Кузня кадрів»

В Умані відбувся ярмарок вакансій «Кузня кадрів»

12 грудня в спортивно-розважальному комплексі «Амарант» відбувся ярмарок вакансій «Кузня кадрів». Метою заходу було налагодження співпраці між потенційними роботодавцями та активною молоддю, що навчається і бажає спробувати свої сили у сфері готельно-ресторанної справи та туризму. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міської ради.

Організаторами проекту виступили виконавчий комітет Уманської міської ради (відділи: у справах сім’ї та молоді, туризму, економічного розвитку), управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр.

Студенти, учні старших класів та всі охочі, хто відвідав ярмарок вакансій «Кузня кадрів», мали можливість ознайомитися з вакансіями закладів готельно-ресторанного бізнесу, дізнатися більше про роботодавців, а також заповнити анкету на роботу чи стажування.

На ярмарку працювали три зони. Мотиваційна зона, де спікери детально розповідали, як правильно обрати професію, де навчають спеціальностям готельно-ресторанного бізнесу та туризму, як себе подати, як написати резюме.

Презентаційна зона надавала можливість детальніше ознайомитись із закладами готельно-ресторанного бізнесу, актуальними вакансіями на ринку праці, дізнатись більше про потенційних роботодавців, а також подати власне резюме на роботу чи стажування.

У зоні відпочинку працювали фотозони та аніматори, які залучали відвідувачів до участі у конкурсах та розвагах, вигравши які можна було отримати призи та подарунки, підготовлені роботодавцями.

Партнерами та учасниками ярмарку вакансій стали: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Уманський національний університет садівництва, Уманський професійний аграрний ліцей, Уманський професійний ліцей, міський центр зайнятості, спортивно-розважальний комплекс «Амарант», ресторан «Пан Кабан», ресторан «Burritos», кав’ярня«Шоколад», ресторан «Француз», заклад «Bubbles bar», «Магазин горящих путівок».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x