Черкаським школярам розповіли про відповідальність перед законом

Черкаським школярам розповіли про відповідальність перед законом

Інспектор сектору ювенальної превенції Черкаського відділу поліції лейтенант поліції Вікторія Манько провела для учнів старших класів Черкаської загальноосвітньої школи № 5 профілактичні лекції. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Поліцейські є частими гостями в навчальних закладах. Щоразу вони приходять до учнів із цікавими та пізнавальними лекціями. Цього разу правоохоронець розповіла учням, про кримінальну та адміністративну відповідальність, що її можуть нести діти у віці від 14 до 18 років. А також вона відзначила той факт, що майже у всіх випадках відповідальність до 18 років за дітей несуть їх батьки. Ознайомила зі статистикою вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень. Нагадала про відповідальність, яку підлітки понесуть у разі прогулу занять у школі.

Після лекції присутні мали змогу поставити правоохоронцю запитання та отримати на них вичерпні відповіді. Дирекція школи подякувала за проведений профілактичний захід та значний внесок у виховання молодого покоління. Подібні заходи будуть відбуватися і надалі по всій території Черкас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x