У «Дніпро Плаза GYM» працюють чемпіони світу з фітнесу

У «Дніпро Плаза GYM» працюють чемпіони світу з фітнесу

Ось уже вісім років у Черкасах працює спортивно-оздоровчий центр «Дніпро Палаза GYM». За цей час заклад набув популярності як і серед професійних спортсменів, так і з-поміж прихильників здорового способу життя. І це не дивно, адже Центр може похвалитися не лише зручними тренажерними залами з сучасним обладнанням. Найголовніше – тут працює професійна команда тренерів, серед яких є і чемпіони світу з фітнесу. А ще в закладі усіляко дбають про затишну й комфортну атмосферу, за якої тренування проходитимуть особливо плідно й результативно.

У «Дніпро Плаза GYM» працюють чемпіони світу з фітнесу

– Гасло нашого клубу – «Будь здоровим, будь красивим, будь успішним», – розповідає директор спортивно-оздоровчого центру «Дніпро Плаза GYM» Ірина Лещенко. – А ще мені імпонує висловлювання Генріха Гейне: «Я знаю лише одну красу – це здоров’я». Адже дійсно, коли людина здорова – вона впевнена, сильна, красива, а отже – успішна. Ось навколо цих цінностей і обертається філософія нашого закладу.
Пані Ірина переконана, що в часи глобальних інформаційних технологій, коли в світі розумова діяльність переважає над фізичною, тримати баланс між тілом і духом важко. Й ця проблема є дуже гострою та актуальною в нашому суспільстві зокрема.
– Тому наш заклад надає можливість відвідувачам і здобути впевненість у собі, і вдосконалити своє тіло, і познайомитися з однодумцями, які також сповідують здоровий спосіб життя. А також підзарядитися позитивними емоціями, які вкрай необхідні в наш складний час, – говорить Ірина Лещенко.
У «Дніпро Палаза GYM» свого часу займалися такі відомі спортсмени: Оксана Оробець, Олексій Горішний. А зараз тут працюють абсолютна чемпіонка «Arnold Classic Europe» («Арнольд Класік») – 2017, віце-чемпіонка світу з фітнес-бікіні, чемпіонка України Марина Оборська та віце-чемпіон світу, майстер спорту міжнародного класу Денис Миколенко.
– Родзинка клубу – тренерський склад. Адже це команда, яка поєднує як і професіоналів, так і молодих, завзятих, амбіційних тренерів, які люблять свою роботу, – наголошує пані Ірина. – Також у роботі ми сповідуємо атмосферу щирості та відкритості. Адже, які б сучасні не були тренажери та обладнання, якщо займатися незатишно, все відходить на другий план.
Іирина Лещенко наголошує, що справжній бренд та родзинка закладу – Денис Миколенко та Марина Оборська. Вони – професіонали, які досягли небувалих висот, присвятивши спорту все своє життя. Приміром, Денис розповідає, що ще з шести років почав займатися плаванням, далі спробував себе і в боротьбі, і в тайському боксі та інших видах.
– І лише в 24 роки потрапив до тренажерного залу й одразу затягнуло. Через два-три роки почав показувати непогані результати. Згодом перейшов працювати до «Дніпро Палаза GYM». Тут чудовий колектив і керівництво, яке всіляко сприяє прогресу і створює необхідні умови для розвитку й проведенню тренувань.

У «Дніпро Плаза GYM» працюють чемпіони світу з фітнесу

Перші виступи в боді-білдингу почав у 2013 році, тоді посів третє місце.
– Але на свою адресу почув чимало схвальних відгуків, що стало стимулом для роботи над собою. Спорт почав затягувати – хотілося все нових та нових результатів. Зараз займаюся активною тренерською діяльність – підготовлював і чемпіонку світу та Європи, й абсолютну чемпіонку «Арнольд класик», й віце-чемпіонку світу по юніорам, – розповідає Денис Миколенко.
Одна з підопічних Дениса Миколенка – Марина Оборська, також працює тренером у «Дніпро Палаза GYM».

У «Дніпро Плаза GYM» працюють чемпіони світу з фітнесу

– Як і Денис спортом почала займатися з дитинства. Спершу – гімнастикою, потім з’явилося бажання покращити свої фізичні форми, тож пішла в зал, – розповідає дівчина. – Останні три роки займаюся професійно й беру участь у змаганнях. Цей рік був найуспішніший – уперше виїхала на міжнародні змагання в Барселоні. Звісно, у планах на наступний рік і далі розвиватися та здобувати нові перемоги. А як тренер прагну надихати наших відвідувачів і допомагати удосконалювати своє тіло та покращувати здоров’я і самопочуття.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x