Цьогоріч у Набутівській ОТГ відремонтували частину дороги

Цьогоріч у Набутівській ОТГ відремонтували частину дороги

У вересні 2017 року заасфальтували дорогу, що з’єднує два села Набутівської громади – Корнилівку і Бровахи. Також за інфраструктурні кошти відремонтували дороги на декількох вулицях сіл громади, інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– Потрібно було створити інфраструктуру. Основне питання – з’єднання сіл Корнилівки і Бровах. Останнє славиться тим, що має пам’ятник матері героїні Лисенко (десять синів пішли на війну та всі повернулися додому). Постійно там проводиться обласний захід, але фактично не було під’їзду. У вересні заасфальтували 4 кілометри дороги між цими двома селами, – розповідає голова Набутівської об’єднаної територіальної громади Олег Малюга. – Дороги – найдорожчі: від 320 до 450 гривень за квадратний метр. За інфраструктурні гроші, які виділила держава, ми також заасфальтували вулиці сіл на 2 мільйони 700 тисяч гривень. Всього виділено коштів – 4 мільйони 450 тисяч гривень. Залишилося «закольцевати» повністю громаду – 5,5 кілометра від Бровах до Нетеребки. Але там дорога обласного підпорядкування. Якщо ми будемо витрачати свої кошти – це буде не цільове використання.

За словами Олега Малюги, у 2017 році відремонтували дороги у селі Деренковець – 550 метрів (вул. Центральна і Польова), село Набутів – 260 метрів (вул. Середня), село Кичинці – 500 метрів (вул. Добровольського).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x