На Золотоніщині із палаючого будинку винесли дитину

На Золотоніщині із палаючого будинку винесли дитину

9 січня о 10:57 до Служби порятунку «101» Золотоніського району із села Піщане надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Стурбовані сусіди також повідомили, що у будинку перебуває малолітній хлопчик. У відповідності до плану залучення сил і засобів, до місця пожежі крім чергового караулу 8-ї державної пожежно-рятувальної частини було спрямовано волонтерів та пристосовану для пожежогасіння техніку СТОВ АФ «Маяк» із села Піщане.

На Золотоніщині із палаючого будинку винесли дитину Ще до прибуття на місце виклику пожежно-рятувального підрозділу 12-річного хлопчика, що лишався всередині палаючого будинку було врятовано. Героями-рятувальниками виявилися односельці – Владислав Палій та Олександр Ісаєнко, які випадково опинилися на місці пожежі.

Дізнавшись від сусідів про дитину, яка у небезпеці, молоді чоловіки не вагаючись кинулися до будинку. Попри густий та їдким дим рятівники зуміли знайти та винести дитину у безпечне місце.

Наразі життю та здоров‘ю дитини ніщо не загрожує. Як стало відомо, потерпілий хлопчик приїхав до бабусі на Новорічні свята з Черкас. Спільними зусиллями вогнеборців пожежу об 11:24 було локалізовано, а о 11:46 повністю ліквідовано.

Орієнтовною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x