Смілянин обікрав роботодавця

Смілянин обікрав роботодавця

Скориставшись відсутністю роботодавця за місцем проживання, робітник викрав гроші з його будинку. Зловмисник зізнався у скоєному. За фактом крадіжки проводиться розслідування. Про це повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До співробітників Смілянського міськвідділу міліції звернувся 40-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що на час його відсутності за місцем проживання зникли гроші на суму 400 гривень.

Працівники міліції ретельно оглянули будинок, проте слідів злому не виявили, крім того, всі речі залишалися на своїх місцях. Під час перегляду відео із камери зовнішнього спостереження стало відомо, що в період відсутності господарів за місцем проживання до них приходив сусід, який часто підробляється у потерпілого. Камера зафіксувала, що чоловік зайшов у будинок і швидко вийшов, кладучи щось до кишені. Більше на території подвір’я нікого не було.

Підозрюваного громадянина було запрошено до міськвідділу міліції, де він у скоєному зізнався. Зловмисник розповів, що прийшов до роботодавця отримати заробітну плату, але вдома нікого не виявилось. Побачивши, що у веранді лежали декілька грошових купюр різним номіналом вирішив їх вкрасти.

Наразі речові докази вилучено. Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x