Злочинне угруповання, яке виготовляло та збувало фальсифікат, судитимуть

Злочинне угруповання, яке виготовляло та збувало фальсифікат, судитимуть

У рамках операції «Акциз-2018» співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області за наслідками досудового розслідування під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 3 членів організованої групи за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчинений організованою групою) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входило троє жителів м. Черкаси, з лютого до липня минулого року організували в гаражному приміщенні обласного центру незаконне виробництво фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв та у подальшому збували їх жителям міста.

Злочинне угруповання, яке виготовляло та збувало фальсифікат, судитимуть

У ході проведення обшуків у вказаному приміщенні виявлено та вилучено понад 1,3 тонни спирту невідомого походження, 1 955 літрів незаконно виготовленої алкогольної продукції та обладнання для підпільного виготовлення алкогольних напоїв орієнтовної вартості 937 тис.грн.
За вчинене кримінальне правопорушення згідно з чинним законодавством щодо зловмисників передбачено застосування відповідальності у вигляді штрафу у розмірі від 500 до 1 050 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років із конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x