«Єдина родина – сильна Україна»: у Черкасах вдруге відзначили переможців обласного конкурсу

«Єдина родина – сильна Україна»: у Черкасах вдруге відзначили переможців обласного конкурсу

Сьогодні в Черкаському обласному Будинку вчителя нагородили переможців щорічного обласного конкурсу «Єдина родина – сильна Україна». У ньому взяли участь 115 талановитих дітей з усієї Черкащини. З них обрали 34 переможців, яких відзначили подарунками, подяками, а двох – і грошовими нагородами. Конкурс організували за ініціативи громадської організації «Mezha.ua» та Черкаського обласного контактного центру при підтримці обласної державної адміністрації. А приурочили до Дня Соборності України. Цьогоріч уже вдруге. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

У створених руками дітей витворах мистецтва, виконаних різноманітними техніками, – палка любов до України, родини, історичні традиції, культура, символіка.

Як повідомив голова громадської організації «Mezha.ua» Алі Хамідуллін, в кожній віковій категорії від 6 до 18 років визначали переможців у двох номінаціях: декоративно-прикладне та образотворче мистецтво. Роботи виконано в різних стилях: бісероплетіння, тарцювання, квілінг та ін. Обрали 34 переможці.

Серед тих, хто нагороджував дітей, учасники бойових дій та волонтери, зокрема військовий капелан Лора Когут, В’ячеслав Скічко, Юрій Кулик, Ігор Коломоєць, Євгеній Одновол.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x