Вихованці Чорнобаївського ЦДЮТ вибороли 108 нагород за рік

Вихованці Чорнобаївського ЦДЮТ вибороли 108 нагород за рік

29 січня голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда за участю першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик провів апаратну нараду, на якій розглянуто питання роботи архівного сектору райдержадміністрації в 2017 році й завдання на 2018 рік та проаналізовано хід виконання Програми розвитку Центру дитячої та юнацької творчості Чорнобаївського району на 2014-2018 роки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Чорнобаївської РДА.

Вихованці Чорнобаївського ЦДЮТ вибороли 108 нагород за рік На початку наради Сергій Джоболда вручив тренеру ДЮСШ по дзюдо Анатолію Снітку Почесну відзнаку Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної ради «За заслуги перед Черкащиною».

Про хід виконання Програми розвитку Центру дитячої та юнацької творчості доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна. За її словами, за підсумками 2016-2017 н.р. вихованці закладу здобули 108 нагород: 25 Всеукраїнського рівня, 5 міжнародного, 78 обласного.

Вихованці відділення МАН, що діє на базі відділу з розвитку творчих здібностей дітей, що працює при ЦДЮТ, 26 учасників стали переможцями та призерами у 2016-2017 навчальному році ІІ обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН. 3 учасники брали участь у його III етапі.

На стипендії учням та винагороду вчителям за підготовку призерів різноманітних олімпіад та конкурсів за 2017 рік виділено з районного та обласного бюджету коштів в сумі 88 тис.грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x