Поліцейським Черкащини вручили обладнання, необхідне для професійної підготовки

Поліцейським Черкащини вручили обладнання, необхідне для професійної підготовки

2 лютого представники КМЄС в Україні з реформування сектору цивільної безпеки передали тренінговому центру ГУНП в Черкаській області спортивний інвентар, комп’ютерну та побутову техніку, необхідну для якісної професійної підготовки поліцейських. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

Така ініціатива реалізована в рамках проекту «Розвиток потенціалу тренінгових центрів Національної поліції України». Обладнання, яке суттєво покращить матеріальну базу центру, презентували радник-тренер з питань взаємодії поліції з громадою Франк Хансен та спеціаліст з питань проведення спецперевірки КМЄС в Україні Яна Вжещ.

Тренінговий центр ГУНП Черкащини отримав допомогу від Консультативної місії Європейського Союзу як визначений Національною поліцією України в переліку найкращих. Для ефективного навчання та практичної підготовки поліцейських передали тактичні ремені, боксерські рукавички та інше спортивне обладнання, яке стане у нагоді поліцейським та їхнім тренерам під час проведення навчань.

Начальник ГУНП в Черкаській області Валерій Лютий в свою чергу подякував представникам Консультативній місії Європейського Союзу за допомогу, співпрацю та підтримку у підготовці працівників поліції Черкащини у їхній професійній діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x