Жашківські депутати на сесії розглянули бюджетні та майнові питання

Жашківські депутати на сесії розглянули бюджетні та майнові питання

19 лютого 2018 року голова районної ради Максим Салій провів позачергову двадцять першу сесію Жашківської районної ради. У її роботі взяли участь голова та заступники голови, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, головні лікарі ЦРЛ та Центру первинної медико-санітарної допомоги, сільські голови, представники засобів масової інформації. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської обласної ради.

Депутати розглянули три питання порядку денного. На початку засідання вони заслухали звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік та питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 № 19-37/VII «Про районний бюджет на 2018 рік ».

Жашківські депутати на сесії розглянули бюджетні та майнові питання

Доповідаючи про зміни до районного бюджету на 2018 рік, начальник фінансового управління районної державної адміністрації Галина Загребельна наголосила, що проект рішення розроблено задля уточнення видаткової частини бюджету за рахунок субвенції та уточнення вільного залишку, який склався на початок року з метою реалізації районних програм, заходів та кращого забезпечення районних установ фінансовим ресурсом.

На завершення роботи депутати внесли зміни до рішення районної ради від 22.12.2017 № 19-34/VІІ «Про передачу бюджетних установ та майна із спільної власності територіальних громад сіл і міста Жашківського району Черкаської області до комунальної власності Жашківської міської ради».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x