За вихідні вісьмом водіям на Черкащині доводилося викликати рятувальників

За вихідні вісьмом водіям на Черкащині доводилося викликати рятувальників

Упродовж двох діб 24-25 лютого рятувальники 8 разів допомагали громадянам, чиї автомобілі стали заручниками снігових заметів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Так, 24 лютого канівські рятувальники отримали повідомлення від водія вантажного автомобіля «ТАТА», який здійснював доставку хліба до Канівської районної лікарні. Повертаючись назад, автомобіль занесло і він потрапив у сніговий замет. Прибувши на місце виклику, рятувальники допомогли водію виїхати із замету.

Цього ж дня у Шполянському районі на автодорозі Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань поблизу села Лозуватка, з’їхав у кювет автомобіль «ЗАЗ», у салоні якого перебували троє людей, серед яких 9-річна дитина. Прибувши на місце події, рятувальники чергового караулу 17-ї державної пожежно-рятувальної частини відбуксирували автомобіль на проїжджу частину.

25 лютого корсунь-шевченківські рятувальники виїжджали до села Завадівка, де допомогли витягти із снігового замету автомобіля швидкої допомоги, що повертався з виклику.

Усього за вихідні рятувальники допомогли подолати негоду водіям 11 вантажних та 6 легкових автомобілів у Канівському, Корсунь-Шевченківському, Монастирищенському та Уманському районах. Загалом по області за період роботи рятувальниками надано допомогу 3232 особам, вивільнено із заметів 1829 автотранспортних засобів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x