Черкаси вже почали готуватись до «Писанкового раю»

Черкаси вже почали готуватись до «Писанкового раю»

За доброю традицією, і цього року в Черкасах має відбутись грандіозне Великоднє дійство. З виступами народних колективів, майстер-класами зі створення сучасних та традиційних писанок, конкурсами на кращі доробки. Цього року міський фестиваль писанок обіцяє підтримати Черкаська обласна рада.

Напередодні Великодня черкаський сквер «Юність» знову прикрасять яскраві та неповторні писанкові арт-об’єкти. До минулорічних додадуть ще десять нових. Їхнім розписом у найближчий час займуться художники. Участь у конкурсі «Черкаська писанка» візьмуть усі заклади художнього спрямування − вихованці ЦДЮТ, дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута, дитячої школи мистецтв, позашкільного навчального закладу «Багато профільний молодіжний центр», Будинок культури ім. І. Кулика та міського Палацу молоді.

Цього року очікують і на фестивальне містечко майстрів, де можна буде придбати собі сувенір у вигляді великоднього оберегу або патріотичної прикраси. Звісно, «Писанковий рай» не обійдеться без виставки смаколиків.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x