Благодійний фонд «Деликат» надав подарунки багатодітним матерям Черкаського району

Благодійний фонд «Деликат» надав подарунки багатодітним матерям Черкаського району

Напередодні свята 8 Березня благодійний фонд «Деликат» разом із головою Черкаської районної адміністрації Анатолієм Ярішем та черкаським районним Комітетом багатодітних сімей, дітей сиріт і дітей інвалідів організували свято для багатодітних матерів Черкаського району та їхніх малят. Так п’ятеро жінок з Черкаського району отримали орден «Матері-героїні» та приємні подарунки до свята.

– Вважаємо, що це – нагода привітати їх із весною, красою та оновленням усього живого на землі, – зауважила керівник проектів БФ «Деликат» Юлія Іщенко. – І якщо у нас є можливість, тим паче якщо до нас завчасно звернутися, ми завжди готові долучитися до таких акцій, підтримати. Особливо приємно було допомогти не лише продуктами, а й вручити цим п’ятьом мамам ось такі суто жіночі подарунки, адже, щоб там не було, жінка — це ніжність, це краса і, попри всі обставини, вона такою і має залишатися.

Керівниця проектів БФ «Деликат» Юлія Іщенко зазначила, що до фонду звернулася голова Комітету багатодітних сімей Ніна Вурсіченко, тож саме на її прохання фонд надав 100 кг борошна, 100 кг цукру, апельсини, яблука, цукерки, печиво та інші продукти.

Водночас голова Черкаської районної адміністрації Анатолій Яріш вручив відповідні відзнаки, посвідчення за підписом Президента України та нагрудний знак матері-героїні винуватицям свята – Тетяні Миколаївні Юсуповій, Людмилі Олексіївні Голосінській, Тетяні Олександрівні Черновій, Ірині Володимирівні Мельниченко та Олені Миколаївні Ступак.

– Висловлюємо вдячність за самовіданність у повсякденній праці, за турботу і щедрість, материнське милосердя і любов. Благополуччя вам і вашим діткам, здійснення усіх мрій, – побажав Анатолій Яріш.

Таким чином організатори заходу висловили подяку матерям, які самовіддано виховують своїх дітей, та привітали з прийдешнім святом. Запросили також на дійство, що відбулося на базі християнської церкви «Світло Життя» сто багатодітних матерів, які мають 5 і більше дітей.

Номер гарячої лінії БФ «Деликат»: (096) 03-30-505.

Олена Столяр

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x