Катеринопільські рятувальники та соцпрацівники закликають дбати про безпеку осель

Катеринопільські рятувальники та соцпрацівники закликають дбати про безпеку осель

Співробітники Катеринопільського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення району. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.
Аби вкотре нагадати громадянам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті, інспекторський склад районного сектору ДСНС та працівники служби соціального захисту вирушили у черговий профілактичний рейд.
Так, 19 березня рейдова група відвідала приватні домоволодіння у селах Вікнине та Грушківка. Оскільки опалювальний сезон ще триває, фахівці Служби порятунку закликали громадян бути обережними у поводженні з пічним опаленням, камінами, газовими котлами й колонками, а також електричним обладнанням. Адже, за статистикою, пожежі в оселях найчастіше виникають через недотримання правил експлуатації та належну перевірку справності електроприладів.
Кожен господар помешкання до якого завітали рятувальники та соцпрацівники отримав листівки з правила безпеки життєдіяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x