Подано законопроект, який відродить вітчизняну промисловість

Подано законопроект, який відродить вітчизняну промисловість

Група народних депутатів зареєструвала у Верховній Раді законопроект, який дозволить провести справжні реформи і відродити сектор промисловості України. Він був розроблений разом із представниками Української спілки промисловців і підприємців.

Промисловість володіє всіма ресурсами, щоб вийти на параметри стійкого зростання вже в найближчі роки. За умови запровадження відповідних стимулюючих заходів, українська промисловість здатна забезпечити щорічне зростання ВВП на рівні 7-8 відсотків, що дозволить забезпечити стале зростання економіки, значно збільшить кількість робочих місць та підвищить рівень життя людей. Проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку вітчизняної промисловості» передбачає зменшенням податкового навантаження та запровадження системи стимулюючих заходів для розвитку української промисловості.

«Україні потрібне справжнє реформування, а не імітація реформ. Сьогодні ми власним трудовим ресурсом допомагаємо економіці Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини. Саме туди їде на заробітки все більше працівників. Власна ж промисловість фактично не має стимулів для розвитку і створення нових робочих місць із гідною заробітною платою. Ухвалення цього законопроекту має змінити ситуацію і створити в Україні сприятливий інвестиційний клімат», – говорить один із авторів законопроекту народний депутат Геннадій Борисович Бобов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x