Димові шашки та набої зберігав черкащанин

Димові шашки та набої зберігав черкащанин

Гранату РГД-5, дві димові шашки та 19 набоїв калібру 5,45 мм вилучено у 33-річного жителя Кам’янського району, які він носив із собою в пакеті. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» стало відомо із прес-служби ГУНП в Черкаській області.

До працівників Кам\’янського відділення поліції надійшла інформація, що неподалік міста Кам’янка біля станції ходить підозрілий чоловік. На місце було направлено екіпаж слідчо-оперативної групи відділення. По прибуттю працівники поліції помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. При поверхневому огляді, правоохоронці помітили, що у 33-річного місцевого мешканця в пакеті знаходяться боєприпаси. На місце події було викликано вибухотехніків, які вилучили у нього гранату РГД-5, дві димові шашки та 19 набоїв калібру 5,45 мм. Про походження вищевказаного, чоловік пояснив, що знайшов в лісосмузі неподалік Кам’янки та планував здати на металобрухт.

Вказані речові докази вилучено. За даним фактом слідчими Кам\’янського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x