Постраждалих учнів з 8-ї школи Черкас переводять з реанімації (ОНОВЛЕНО)

Постраждалих учнів з 8-ї школи Черкас переводять з реанімації (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні зранку стан дітей, які вчора потрапили під дію невідомої отруйної речовини, переводять з реанімації у загальні відділення, а звідти передають батькам. Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов.

«Разом з куратором галузі Ігор Коломоєць розпочали день з відвідин обласної лікарні, в яку були госпіталізовані вчора діти 8 школи.

На щастя, спостерігається хороша тенденція, дітей з реанімації переводять у загальні відділення, звідки (під розписку) їх навіть передають батькам. Хоча завтра всі вони будуть змушені повторно здати аналізи для перевірки їхнього стану.

Діти, що не були госпіталізовані проходять перевірки стану здоров’я в міській дитячій лікарні.

Педпрацівники, які вчора були госпіталізовані, станом на ранок почувають себе набагато краще і вже завтра, за їх словами, готові йти на роботу.

Однак, станом на тепер не визначено чи відновиться навчальний процес в школі завтра, адже ми і досі не маємо ніяких рішень міської та обласної комісій з надзвичайних ситуацій.

Ризикувати здоров’ям дітей, очевидно, ніхто не буде.»

На 14.00 в реанімації залишається лише одна дитина. Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко:

«Навідав учнів школи № 8, що зараз перебувають в обласній дитячій лікарні. На цю хвилину їх 55. Стан і надалі поліпшується. Прогнози лікарів оптимістичні. У реанімації лишається одна дитина. Усім необхідним для надання домопоги лікарня забезпечена.»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x