У Черкасах змагалися юні гімнастки

У Черкасах змагалися юні гімнастки

Відкритий обласний турнір з художньої гімнастики «Le-Di Cup» пройшов 11-12 травня у залі спортивного комплексу «Манеж» обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Цьогоріч у змаганнях взяли участь близько 250 дівчат з різних міст України: Кропивницького, Дніпра, Києва, Маріуполя та Черкас. За словами організаторки чемпіонату та голови журі Валерії Сінкевич, цього разу у конкурсну програму додали ще й групові вправи, які із задоволенням сприймаються глядачами.

«Також до нас приїхала одна з найсильніших шкіл художньої гімнастики в Україні – школа Дерюгіних. Це пожвавило конкуренцію і підняло рівень змагань. Всі дівчата гарно виступили та показали свою майстерність. Тому результатами я повністю задоволена і дуже вдячна батькам своїх учениць, без допомоги яких ми не обійшлися», – зазначила Валерія Сінкевич.

Своїми емоціями поділилися учасниця турніру, одинадцятирічна Даніела Панченко: «Це не перші мої змагання, тому я вже навчилася боротися з хвилюванням і отримую задоволення від виступу. Мені сподобалися і номери інших гімнасток, було багато сильних конкурсанток. Але своїм результатом не дуже задоволена, бо до першого місця не вистачило зовсім трішки».

Як зазначила Алла Годунко, мама однієї із учасниць, такі змагання потрібні для того, аби діти ставали впевненішими в собі і не боялися виступати перед аудиторією, а також зауважила: «Успіх спортсменів багато в чому залежить від тренерів, тому я дуже їм вдячна. Вони мотивують юних гімназисток розвиватися, демонструвати свої здібності та досягати нових вершин».

Інга Голик

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x