У Городищі привітали переможців олімпіад

У Городищі привітали переможців олімпіад

16 травня в залі засідань Городищенської райдержадміністрації відбулася урочиста зустріч представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з обдарованою молоддю міста та населених пунктів району. В рамках якої, вітання та винагороди отримали переможці учнівських олімпіад та конкурсів різного рівня, які гідно представили Городищину на учнівських олімпіадах та у конкурсі-захисті наукових робіт учнів-членів Малої академії наук. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Городищенської міської ради.

До учнів, вчителів, батьків, усіх присутніх із вітальними словами звернулися: перший заступник голови Городищенської РДА Василь Скринник, заступник голови районної ради Микола Панчишин та міський голова Володимир Мирошник. Вони привітали кращих учнів, вручили їм грамоти та грошові винагороди, подякували їхнім батькам за виховання дітей, а вчителям – за високий рівень підготовки та за відданість праці вчителя.

Міський голова Володимир Мирошник за дорученням виконавчого комітету міської ради відзначив грошовими винагородами учнів, переможців та призерів конкурсів та олімпіад навчальних закладів міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x