Із черкаської IT-компанії управління держпраці зняло всі звинувачення

Обласне управління Держпраці детально вивчило справу компанії СПД-Україна та учора зняли всі звинувачення. Повідомляє компанія СПД-Україна «Фейсбук».

«Окрім того, представники Держпраці виявили ініціативу провести інформативний семінар для членів ІТ-кластеру стосовно питань працевлаштування та організації трудових стосунків. Ми, СПД-Україна, приємно вражені тим, що представники держави пішли нам на зустріч – це і є справжня підтримка підприємництва. Схоже, в нашій країні щось таки змінюється на краще», – йдеться у повідомленні.

Компанія обіцяє виконати усі рекомендації. Нагадаємо, що Черкаська ІТ-компанія скаржилася на управління держпраці в Черкаській області, тому що Державна служба з питань праці почала перевірки, в ході яких не було висловлено жодних претензій, усі затребувані документи були надані у повному обсязі і у вказаний термін. Проте вже за кілька днів на адресу компанії надійшли акти щодо нібито допущених порушень трудового законодавства. На думку представників Держпраці, компанія не мала права укладати угоди із розробниками, а мала взяти їх у штат за трудовим договором. Хоча за нормами закону самі громадяни мають право визначати, бажають вони надавати послуги віддалено, чи хочуть бути прийнятими в штат.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x