«Дніпро» переміг у фіналі літнього чемпіонату Черкас з футзалу

«Дніпро» переміг у фіналі літнього чемпіонату Черкас з футзалу

Перше місце відкритого літнього чемпіонату Черкас з футзалу розіграли між собою «Дніпро» та «Шевченків Край». Про це «Нова Доба» дізналася з ресурсу «Черкаський Спорт».
«Шевченків край» (Звенигородський р-н) – «Дніпро» (Черкаси) – 3:5 (1:4)
Голи: Н.Агарін, Аргеєєв, Сорокін – Дмитренко (2), Стєпанов, Коркішко, Лобов

Гравці по обидва боки майданчика добре знають можливості один одного гру розпочали досить таки жваво. Більшу націленість на ворота суперника проявила команда із Звенигородського району і до третьої хвилини вони тричі виходили на зручну ударну позицію, але із завершальним ударом не виходило.
На 4 хвилини у «Дніпра» Лобов виходив сам на сам з воротарем, але Іщенко парирував цей складний удар. А далі була швидкісна атака «Шевченкового краю», до пройшов пас Когуса на Н.Агаріна і рахунок у зустрічі було відкрито – 1:0. У наступній атаці «Дніпро» мав шанс зрівнювати рахунок, але Панченко після пасу від Алєксєєва не зумів обіграти Іщенка.На 13 хвилині у шевченківців Дєєв небезпечно бив з 12 метрів, але його удар в останню мить заблокував Алєксєєв. Вже через хвилину господарі гри виймали м’яч із сітки свої воріт: Дмитренко зі штрафного сильним обвідним ударом зрівнює рахунок у грі – 1:1. Забитий гол додав впевненості команді Олександра Солов’я і Стєпанов на наступній хвилині гри з гострого кута цілить у звенигородські ворота – 1:2. Напевне цей гол «вибив з колії» гравців «Шевченкового краю», які ще дві хвилини тому вигравали. Та неприємності для звенигородців на цьому не закінчилися і на 16 хвилині Коркішко збільшує перевагу гостей у рахунку до двох м’ячів – 1:3. За дві хвилини до перерви рахунок став 1:4. Зі стартовий секунд другого тайму «Шевченків край» побіг на ворота суперника з надією кардинально змінити хід поєдинку, але отримали гол у свої ворота – Лобов шкіряну кулю у ворота запустив між ніг Сорокіна, який замінив на воротах Іщенка – 1:5. Звенигородська команда намагалася відігратися ,і це вдалось але лише на 28 хвилині гри Аргєєв змушує капітулювати голкіпера дніпрян – 2:5..
На 34 хвилині Аргєєв із звенигородської команди на відстані 1,5 метра від пустих воріт не зумів забити гол. У «Дніпра» по ходу назбиралося 5 фолів, то ж вони змушені були діяти більш обережніше. Далі була фінальна сирена, яка зафіксувала, що «Дніпро» (Черкаси), обігравши «Шевченків край» (Звенигородський р-н), став переможцем відкритого літнього чемпіонату Черкас з футзалу присвяченому пам’яті Сербуля М.І.
І на завершення варто відзначити кількість глядачів, які були присутніми на грі – за битвою місцевих футзальних титанів прийшли подивитися майже 650 вболівальників.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x