Ремонт автошляху М-12 у Христинівському районі контролють

Ремонт автошляху М-12 у Христинівському районі контролють

На автодорозі загального користування державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знамʼянка у Христинівському районі продовжуються роботи з поточного середнього ремонту. Повідомляють в прес-службі ЧОДА.

На ділянці автодороги км 513+515-км 519+415 закінчено роботи зі вспушування органо-мінеральної суміші, на ділянці км 520+800 – км 525+000 – влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття.
На ділянці автодороги М-12 км 515 закінчено роботи з регенерації основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг» із заміною всього конструктиву дорожнього одягу. На ділянці км 536+100-км 540+800 закінчуються роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття (ЩМА-20).
Окрім того, проводяться роботи із укріплення та планування узбіч, ведеться обрізання порослі та обрізка крон дерев. Також проводиться демонтаж старих павільйонів громадського транспорту для встановлення нових сучасних павільйонів.
Постійний технічний нагляд за проведенням робіт здійснюється спеціалістами відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».
Частина автодороги державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знамʼянка в області є частиною транснаціонального транспортного коридору «GO Highway», який поєднує українські чорноморські порти Одеси та Миколаєва з польськими портами на Балтійському морі у Гданську та Гдині. Протяжність автомобільної дороги М-12 у рамках транснаціонального транспортного коридору «GO Highway» у межах Черкаської області складає 37 км.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x