Чоловік на Черкащині підробив заповіт

Чоловік на Черкащині підробив заповіт

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених. 3 ст. 358 КК України(підроблення офіційного документа, з метою використання його підроблювачем, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 4 ст. 358 КК України (використання завідомо підробленого документа), ч. 3 ст.15, ч. 1 ст. 190 КК України(незакінчений замах на придбання права на майно шляхом обману (шахрайство). Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Золотоніської місцеої прокуратури.

Досудовим розслідування встановлено, що житель Драбівського району, перебуваючи в приміщенні однієї із сільських рад, діючи з прямим умислом спрямованим на підроблення офіційного документа, а саме заповіту, з метою використання його в подальшому для отримання права власності на майно шляхом обману, а саме на дві земельні померлої в графі «Підпис заповідача» та рукописні написи «Текст заповіту прочитаний мною особисто, його зміст та умови відповідають дійсним моїм намірам» у двох примірниках заповіту на свою користь.

Він же, продовжуючи свій злочинний умисел спрямований на придбання права власності на майно шляхом обману, а саме на дві земельні ділянки по 2,61 га кожна та житловий будинок, достовірно знаючи що офіційний документ, а саме заповіт є підробленим, подав до суду позовну заяву «Про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини», та додав до неї в якості додатку копію підробленого заповіту на свою користь, однак з причин, що не залежали від його волі, не вчинив у сіх дій які вважав необхідними для доведення злочину до кінця, а саме у зв’язку із поданням сільським головою до органів прокуратури повідомлення про вчинення кримінального правопорушення.

Обвинувальний акт за вказаним фактом направлено до суду та вказаній особі загрожує покарання у вигляді обмеження волі до 5 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x