Неповнолітніх черкаських грабіжників затримали по «гарячих слідах»

Неповнолітніх черкаських грабіжників затримали по «гарячих слідах»

Правоохоронці затримали двох неповнолітніх, які пограбували 44-річного черкащанина. Внаслідок сутички з грабіжником потерпілий отримав перелом пальця лівої руки. Дії зловмисників кваліфіковані за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в черкаській міліції.
До екіпажу патрульної служби від оперативного чергового надійшло повідомлення про пограбування – невідомі особи напали на чоловіка та силою відібрали його майно. За кілька хвилин на місце події прибув наряд БПС.

Потерпілий розповів працівникам міліції, що повертався додому після роботи. Йому назустріч йшло двоє молодиків, які попросили цигарку. Потерпілий відмовив молодикам та пішов далі. Пройшовши кілька кроків, він відчув удар, коли розвернувся, побачив хлопців, з якими щойно розмовляв. Ті почали його бити, після чого вихватили у нього з рук барсетку та кинулися тікати. Чоловік відразу зателефонував у міліцію.

Потерпілий детально описав зовнішність зловмисників і патрульний екіпаж виїхав на обстеження прилеглої території. На одній із вулиць в поле зору правоохоронців потрапив молодий чоловік, який ззовні був схожий на одного із грабіжників. Побачивши міліцейський автомобіль, підозрюваний різко змінив напрямок руху та почав тікати. Та далеко втекти йому не вдалося, завдяки професійним та злагодженим діям правоохоронців зловмисника було затримано за декілька хвилин, його співучасника правоохоронці затримали наступного дня.

Зловмисники повністю зізнався у вчиненому та розповіли, що їм були необхідні кошти, тож вони вирішили заробити саме в такий спосіб. Обрали жертву та скоїли напад, проте скористатися награбованим в повній мірі їм не вдалося, вони були затримані працівниками міліції.
Наразі за фактом пограбування слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років. Розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x