Грабіжник обікрав будинок на 50 000

Грабіжник обікрав будинок на 50 000

Працівники міліції затримали зловмисника, який з будинку місцевого жителя вкрав золоті прикраси та електротехніку. Збитки, нанесені потерпілому, перевищують 50 000 гривень. Проводиться перевірка щодо причетності чоловіка до вчинення аналогічних злочинів на території міста. Повідомляє прес-служба міліції.

До Придніпровського районного відділу міліції звернувся 25-річний місцевий житель, який повідомив, що невідомий проник до його помешкання та викрав відеокамеру, телефон, два золотих браслети та п’ять каблучок. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група.
Під час перевірки в одному із ломбардів міста, працівники міліції виявили викрадені речі. Також правоохоронцям вдалося отримати опис зловмисника. Як вдалося встановити ним виявився 27-річний раніше судимий, непрацюючий місцевий житель. Чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу міліції для дачі показів. Під час розмови з працівниками міліції він зізнався у скоєному та розповів, що робить це не вперше. Зазвичай заходив в перший ліпший під’їзд та дзвонив у квартиру. Якщо у відповідь ніхто не відповідав, за допомогою викрутки та розвідного ключа зламував замки та проникав у житло. Вкрадені речі здавав до ломбарду. Виручені кошти витрачав на свої потреби.

Чоловіка затримано та взято під варту. Слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкції даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років Зловмисника перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x