Черкасці зможуть користуватися послугами нового банківського відділення в районі «Казбет»

Черкасці зможуть користуватися послугами нового банківського відділення в районі «Казбет»

Нове сучасне відділення відкрито в районі «Казбету», за адресою бульвар Шевченка, 150. Жителі району Казбет відтепер мають свою додаткову «точку опори». Повідомляє прес-служба ПриватБанку.

«Для своїх клієнтів ПриватБанк розробив принципово новий формат обслуговування, який не має аналогів в Україні, – це не тільки відкрита архітектура приміщень, без кабінетної системи, але й новий для України формат обслуговування. Ми не поділяємо фахівців на професії, кожен з них універсальний, може надати клієнту будь-яку банківську послугу за кілька хвилин цілодобово, – говорить директор Черкаської філії ПриватБанку Віктор Шуршин. – Більше того, співробітники банку можуть проконсультувати з будь-якого питання, у тому числі, як швидко й зручно отримати банківські послуги, не виходячи з дому».

«Нові відділення надаватимуть клієнтам широкий спектр банківських продуктів і послуг. Тут можна сплатити будь-який рахунок, відправити грошовий переказ або поповнити депозит. Своїм головним завданням фахівці вважають оперативне і точне задоволення потреб клієнта. А найважливіше, що наші співробітники, працюючи на сучасних планшетах, можуть навчити клієнтів самостійно виконувати банківські операції», – говорить керівник нового відділення в Чекрасах Наталія Кисла. – Це дуже зручний формат, бо клієнт бачить усе, що відбувається: свій рахунок, рух власних коштів і основне, він одночасно навчається, як проводити всі ці операції. Таки чином, ми будемо навчати своїх клієнтів здійснювати найпростіші банківські операції самостійно, уникаючи черг, економлячи найцінніше – свій час».
Незабаром відвідувати офіси банку треба буде лише задля отримання картки чи обміну валют. Всі інші операції, навіть відкриття депозиту, зручніше проводити вдома чи в офісі – через Інтернет або мобільний телефон. Для поповнення картки готівкою чи оплати послуг є цілодобові термінали самообслуговування. А комунальні квитанції вчасно допоможе сплатити система «Регулярних платежів».

Найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку йде в ногу з часом. На цей час він є одним з найбільш високотехнологічних банків світу. Зараз тільки в Черкаській області працює 238 банкоматів і 316 терміналів самообслуговування. А 88 відділень ПриватБанку обслуговують клієнтів у всіх районах міста та області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x