В Черкасах перевірили санітарний стан пляжів

В Черкасах перевірили санітарний стан пляжів

Готовність черкаських пляжів до цьогорічного купального сезону перевірила комісія у складі представників управління цивільного захисту та управління інспектування Черкаської міської ради, відділу екології, управління житлово-комунального господарства, представників управління ДСНС України в Черкаській області, санепідслужби та міської прокуратури. Про це «Нова Доба» дізналася в міськвиконкомі.

– Загалом міські пляжі готові до функціонування, – розповів начальник управління цивільного захисту департаменту житлово-комунального господарства Черкаської міської ради Юрій Кривошея. – За результатами роботи комісії складений акт, власникам пляжів наданий термін на усунення виявлених порушень протягом тижня. Після цього комісією буде зроблено повторну перевірку щодо усунення недоліків та до 28 травня погоджено паспорти пляжів.

Перевіряючі цікавились питаннями щодо укладання договорів власниками місць масового відпочинку на прибирання та вивіз сміття, облаштуванням пляжів стендами з інформацією для відпочиваючих, наявністю туалетів, кабінок для переодягання, дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог, безпеки громадян (позначення акваторії пляжу буями, наявність рятувального поста або укладання договору на аварійно-рятувальне обслуговування з атестованою службою).

Фахівцями санепідслужби на всіх пляжах взяті проби води на її відповідність санітарно-епідеміологічним нормам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x