Уманчанин Юлій Мамчур підтримує проведення АТО

Уманчанин Юлій Мамчур підтримує проведення АТО

Знаменитий полковник з Уманщини Юлій Мамчур, який був командиром Севастопольської бригади тактичної авіації, продовжує службу на благо Батьківщини. Він, нагадаємо, будучи беззбройним, очолив колону українських військовослужбовців і попрямував у свою частину з українськими прапорами в руках, незважаючи на попереджувальні постріли російських солдатів. «Служу в Миколаєві, командир 204-го полку, тактична авіація. Ми виконуємо бойові чергування, а завдання йти на Схід нам поки не ставили», – розповів нам Юлій Мамчур. Там же, в Миколаєві, в невеликій кімнаті в гуртожитку проживає його сім\’я. Про це повідомляє «Сегодня».

«З нашої частини тут 200 сімей, це десь чоловік 500. Про своє переселення і не думаємо зараз, не до того. Потрібно, звичайно, вирішувати питання з розміщенням частини, але ми чудово розуміємо, що зараз не час. У країні війна, це ніяк по-іншому не назвеш, – ділиться дружина Лариса. – І чоловік служить, бачимося не щодня, але зв’язуюся з ним, настрій у нього бойовий».
Сам Юлій також підтримує проведення АТО: «Складно аналізувати, сказати, що потрібно для стабілізації ситуації, так як я не брав участь в АТО, але одне знаю точно: не можна допустити поширення терористів по країні. Рішення продовжити АТО було правильним».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x