У двох сільських водіїв знайшли наркотики

У двох сільських водіїв знайшли наркотики

Наркотики рослинного походження виявили інспектори ДАІ за добу в двох водіїв. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі ДАІ Черкаської області.

4 серпня, в селі Юрчиха, працівники відділення ДАІ Кам’янського району зупинили скутер «Дельта» під керуванням 32-річного чоловіка, який мав при собі наркотики.

Здійснюючи нагляд за дорожнім рухом у селі Юрчиха увагу правоохоронців привернув чоловік, який виїжджав з полів на скутері «Дельта. Виявилося, що посвідчення водія у чоловіка немає і транспорт не зареєстрований.
Правоохоронці звернули увагу, що чоловік намагався потай викинути чоловічу сумочку в траву. На пропозицію інспекторів підняти її, водій почав дивно поводитись, нервувати та переконувати, що то не його речі. У сумці виявили 5 грамів макової соломки.

Цього ж дня схожа ситуація трапилась у селі Ярошівка Катеринопільського району. Під час несення служби працівниками ДАІ був зупинений мотоцикл «Мінськ», 32-річний водій якого перебував за кермом без шолома. Правоохоронці попросили надати документи для перевірки, та їх у мотоцикліста не було. Насторожило правоохоронців те, що під час спілкування чоловік постійно перешкоджав доступ до транспортного засобу. Слідчо-оперативна група виявила під сидінням мотоцикла коробку з-під сірників, в якій лежали 7 грамів речовини зеленого кольору рослинного походження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x